HEATSCOPE® Anvendelsesområder

Takket være det eksklusive og gennemtænkte design kan Heatscope® terrassevarmer anvendes både indendørs og udendørs i overdækkede såvel som åbne områder. En terrassevarmer fra Heatscope® begrænser sig derfor ikke i sin anvendelse og kan bruges i mange områder til forskellige formål.

have anvendelsesområder

Terrassevarmer Terrasse

En Heatscope terrassevarmer gør det muligt at udnytte terrassen en større del af året, ligesom den giver mulighed for at nyde en smuk, men kølig sommeraften. Der er ikke noget bedre end at sidde på terrassen, når sommeren er bedst. Det er noget, vi danskere godt kan lide. Især hvis vi kan få lov at sidde ude, selv når det er køligt. Dette er muligt med en terrassevarmer fra Heatscope®, som med dets infrarøde varmestråler holder dig og familien varme hele aftenen.

Det behagelige og minimale orangefarvede lys skaber desuden en skøn og hyggelig atmosfære, som får sommeren til at synes endnu bedre, end den i forvejen er. Der behøver heller ikke at være vindstille for at kunne tage den i brug, da de infrarøde stråler ikke er følsomme for vinden. Med Heatscope® forlænger du dermed sæsonen på terrassen til glæde for alle, som holder af at bruge den dag som aften, efterår som sommer.

terrassevarmer restaurant

Terrassevarmer Restaurant & Cafe

Inviter gæster indenfor eller udenfor i varmen med Heatscope® terrassevarmer. På en varm, stille eller solrig dag foretrækker de fleste at kunne trække udenfor for at spise deres frokost eller aftensmad. Vinden eller hastigt faldende temperaturer hen mod aftenen, kan dog spolere de planer. Men ikke med Heatscope®. For med vores terrassevarmer kan du fortsat opfordre gæster til at spise udendørs, da den sørger for at holde dem varme og afslappede. Du vil hurtigt opdage, at de slet ikke bemærker, at den er der – for med sit stilsikre, enkle og smalle design fremtræder Heatscope® terrassevarmer diskret og anonymt både ude og inde i restauranten og på caféen.

Det ser godt ud at have spisende gæster udendørs, da det trækker folk fra gaden til. Tilmed ser det også godt ud, når terrassen fremstår pæn, stilfuld og elegant. Det er noget, de fleste godt kan lide, når de skal ud at spise. For danskerne gør det ikke så tit – så når de endelig gør det, må det gerne være på en restaurant eller café, der stråler af overskud og kvalitet. Dette understreger og understøtter vores terrassevarmer med sit eksklusive design.

reastaurant anvendelsesområder

Terrassevarmer Hotel

Gør gårdhaven eller den udendørs terrasse på hotellets restaurant attraktiv med en terrassevarmer fra Heatscope®. Overnattende gæster på hoteller elsker at kunne trække sig ud i udendørs arealer, når vejret er godt og dermed tillader udendørs hygge med en kop kaffe eller et køligt glas hvidvin.

Med en terrassevarmer fra Heatscope gøres hotellets terrasse eller gårdhave til en attraktiv oase at benytte. Den hyggelige og afslappede stemning smitter af på samtlige gæster og deres lyst til at nyde hovedretter, lette måltider og cocktails udenfor. En justering af indretningen er ikke nødvendig for at gøre plads til terrassevarmeren fra Heatscope, da den med dets enkle design falder fuldstændig i ét med de omgivelser og den stemning, der er på udearealerne.

Terrassevarmeren kan desuden også med fordel benyttes i hotellets indgangsområder og reception, hvor der ofte opleves træk for personale og ventende gæster som følge af en dør, der konstant holdes åben eller bliver åbnet. Med Heatscope kan alle på hotellet holde varmen.

terrassevarmer pool

Wellness & Spa

Gør behandlerrummet varmt og omfavnende og forvandl det udendørs spa- eller opholdsområde til en oase for dine spagæster med Heatscope® terrassevarmer. Danskerne elsker spa og forventer ekstravagance og luksus, når de tager på spaophold. Det kan lade sig gøre med Heatscope®, da du i behandlerrum kan holde gæsterne varme, mens de ligger og får massage, ligesom den giver dem mulighed for at nyde et køligt glas vin eller en lækker, velsmagende snack i det udendørs opholdsområde.

Heatscope® er det rette valg til wellness- og spaområder, da den med dets eksklusive og slanke look tilføjer elegance til rummet, den placeres i. Det diskrete og kompromisløse design lader terrassevarmeren gå ubemærket hen blandt gæsterne – det eneste de lægger mærke til, er den behagelige varme, som lader dem slappe helt af.

Den er nem at montere i såvel indendørs behandlerrum såvel som på den udendørs terrasse eller i spaområdet, da den kan monteres horisontalt og vertikalt på både vægge og i lofter. Den er hverken distraherende eller forstyrrende i de rolige omgivelser, da den både er støj- og lugtfri. Perfekt til wellness og spa.

[INSERT_ELEMENTOR id="262"]