HEATSCOPE® i Café & Restaurant

Med en elegant og varmeeffektiv terrassevarmer fra Heatscope® formår du som café- eller restaurantejer ikke kun at holde på gæsterne – du trækker også kunder til.

Danskerne er meget kritiske, når det kommer til valg af spisesteder, da de ikke spiser så ofte ude. Derfor skal det være lækkert, velsmagende og foregå i pæne rammer, når de endelig gør det. Det er her, Heatscope® kommer ind i billedet. For danskerne kan også rigtig godt lide at spise ude, når vejret og varmen tillader det. Det kan du tilbyde med en eller flere terrassevarmere fra Heatscope®, som holder gæsterne varme, selvom aftenen er faldet på og en kølig brise har meldt sin ankomst.

Det betyder, at du ikke alene kun holder på de gæster, som allerede sidder ved bordene på terrassen og nyder deres aftensmad eller dessert – du trækker også flere til, som synes, det ser hyggeligt og afslappende ud at spise på din café eller restaurant.

Det er det, Heatscope® kan: tage hyggen og nærværet med udenfor uanset anledning. Med vores terrassevarmer kan hyggen blandt de spisende gæster og de nytilkomne gæster fortsætte, indtil det er mættede maver og trætte øjne, der får dem til at forlade dit fine spisested.

Heatscope® trækker flere kunder til

terrassevarmer Vinter og udestue

Vinterhave & Udestue

Med et diskret lys, effektiv varme og et elegant design er Heatscope® det foretrukne valg i vinterhaven og udestuen.

terrassevarmer Terrasse og have

Terrasse & Have

Heatscope® skaber en hyggelig og skøn atmosfære på terrassen og i haven året rundt med sin varme.

terrassevarmer wellness, spa, bad

Wellness, Spa & Bad

Heatscope® tilføjer elegance og giver en behagelig og omfavnende varme i wellness-områder, kurbade og badeværelser.

Diskret design og nem montering

Hvis du har en restaurant eller café, hvor æstetikken og indretningen er i højsædet, og du ikke ønsker at spolere den stemning, det skaber, er Heatscope® et rigtig godt valg. For vores terrassevarmer har med sit slanke og diskrete design en fantastisk evne til at falde i ét med omgivelserne. 

Det betyder, at du uden tøven kan montere vores terrassevarmer i tagudhæng, lofter eller på vægge, uden det forstyrrer synet eller ødelægger detaljerne ved indretningen. Det eneste, der bliver bemærket, er terrassevarmerens behagelige og omfavnende varme, som når solen titter op fra en sky på himlen. 

Men ikke alene komplimenterer den omgivelserne på din udendørs terrasse – den er også nem at montere. Det skal ikke være besværligt at skifte dine nuværende terrassevarmere ud med vores. Derfor leverer vi den med et flot beslag, som du kan bruge til loft- eller vægmontering. Den kræver kun to skruer for at blive fastgjort, og tilbage er der kun en spændeskinne, som du skal fastgøre med en enkelt møtrik. Herefter kan du sætte terrassevarmeren i den vinkel, du ønsker det for optimal varme for dine spisende gæster. Nemmere bliver det ikke at give dine gæster den optimale oplevelse. 

 
cafe terrassevarmer
udendørs restaurant

Spar penge på opvarmning

Som café- eller restaurantejer har du rigeligt med udgifter i forvejen – derfor er der ingen grund til at skulle have en høj elregning oven i det. Når du skifter dine nuværende terrassevarmere ud med Heatscope®, falder din elregning drastisk. Det gør den, fordi vores terrassevarmer med sin innovative teknologi er i en klasse for sig og tysk kvalitet, når det er bedst.

Terrassevarmeren kan roligt bruges i det udendørs serveringsområde, da den er billig i drift og kun koster dig nogle få kroner i forbrug i timen. Vores infrarøde varmelampe er derfor den måske billigste løsning til opvarmning af udeområdet til glæde for dine gæster og spisestedets økonomi.

Lad gæsterne læne sig tilbage og nyde maden

Med sin øjeblikkelige, omfavnende varme og sit afdæmpede og orangefarvede lys, lader Heatscope® gæsterne slappe af i ro og mag uden forstyrrelser. Det eneste, de kan mærke er den dejlige varme, som holder dem afslappede og i godt humør, mens de spiser og hygger sig. 

Det er ikke kun godt og dejligt for dine gæster. Det er det også for dig og dit spisested, da glade og afslappede kunder trækker endnu flere til eller endnu bedre: kommer igen en anden gang. Det er altafgørende for at få en forretning til at køre rundt – og det hjælper Heatscope® dig med. 

[INSERT_ELEMENTOR id="262"]