HEATSCOPE® giver hygge på terrassen

Med en eksklusiv varmelampe fra Heatscope® tager du hyggen og nærværet med udenfor og gør dermed terrassen, altanen eller gårdhaven til husets bedste uderum. Med vores terrassevarmer kan hyggen sammen med venner og familie fortsætte i lang tid efter, at duggen er faldet og solen er gået ned.

Danskerne elsker at opholde sig udendørs, når kalenderen siger sommer og vejrudsigten mere end 20 grader. Vi vil gerne kunne være udenfor, så længe det er muligt, når vejret endeligt er godt. Med varmelampen fra Heatscope® på terrassen, bliver komforten øget og giver hyggen mulighed for at fortsætte lige så længe, du har lyst til.

Vores terrassevarmer forlænger udesæsonen og terrassen bliver således husets eller lejlighedens omdrejningspunkt langt ind i sensommeren. Præcis som det skal være.

Terrassevarmeren monteres elegant på både mure, lofter og tagudhæng, hvilket gør den særdeles fleksibel i brug. Her falder den med dens diskrete design i ét med omgivelserne og giver dermed mulighed for at lade hyggen og nærværet fortsætte med at være i centrum.

Billig og effektiv opvarmning på terrassen

Heatscope er en terrassevarmer i en klasse for sig. Med dens elegante design, den ekstraordinære kvalitet samt den gennemførte finish, lever varmelampen op til de forventninger, der er til en terrassevarmer ud over det sædvanlige.

Det ekstraordinære fortsætter, når du tænder for lampen på en sommeraften på terrassen. For her vil du med det samme kunne mærke effekten fra den innovative teknologi, som terrassevarmeren er bygget op omkring. Varmen er øjeblikkelig og omfavner dig, som stod solen stadig højt på himlen. Den oplevelse kan du forvente dig med Heatscope, som ikke går på kompromis et eneste sted.

Med Heatscope er det derfor slut med at fryse på terrassen, ligesom du og familien heller ikke behøver hente hverken jakker eller tæpper for at holde varmen. Det eneste I skal gøre, er at tænde for terrassevarmeren og fortsætte den hyggelige stemning, I har sat i gang.

Terrassevarmeren kan roligt bruges på mange og hele sommeraftener, da den er billig i drift. Faktisk er den så billig, at du knapt nok vil lægge mærke til det på din elregning. Vores infrarøde varmelampe er derfor en af de billigste løsninger til opvarmning af terrassen.

heatscope terrassevarmer anvendelse

Æstetikken på terrassen bevares

Terrassen er et populært opholdssted om sommeren, hvorfor mange danskere ligesom du, gør meget ud af, at den er et skønt sted at opholde sig ved med duftende blomster i flotte krukker, behagelige havemøbler og lanterner, der bringer ekstra hygge, når mørket falder på. Det skal være et rum, hvor man kan trække sig tilbage og bare nyde, at man er til og har det godt.

Det skal en larmende eller klodset terrassevarmer ikke ødelægge. Med Heatscope® bliver det alt andet end klodset og larmende, da den er designet til på elegant og diskret vis at komplimentere omgivelserne og højne æstetikken på terrassen.

Den spiller derfor godt sammen med den øvrige indretning på terrassen til glæde for dig, der ser en værdi i lækre og eksklusive omgivelser.

terrasse terrassevarmer

Nyd en stjerneklar sommeraften i stilhed

Det magiske ved sommeren og de klare sommeraftener er den overvældende stjernehimmel, som stille og roligt dukker op og bliver mere og mere fremtrædende efterhånden, som aftenen skrider frem.

Med Heatscope kan du nyde det i fulde drag. Uden støj. Uden lugtgener. For det er det, en varmelampe fra Heatscope kan: Varme dig og dine nærmeste op uden at forstyrre takket være den lydløse og lugtfrie teknologi. Med varmelampen kan I nyde hinandens selskab og de skønne omgivelser helt uden forstyrrelser.

Se andre anvendelsesmuligheder

terrassevarmer Vinter og udestue

Vinterhave & Udestue

Med et diskret lys, effektiv varme og et elegant design er Heatscope® det foretrukne valg i vinterhaven og udestuen.

terrassevarmer Terrasse og have

Hotel & Restaurant

Heatscope® strålevarmere egner sig perfekt til restauranter, caféer, hotelterrasser og udendørs begivenheder.

terrassevarmer wellness, spa, bad

Wellness, Spa & Bad

Heatscope® tilføjer elegance og giver en behagelig og omfavnende varme i wellness-områder, kurbade og badeværelser.

[INSERT_ELEMENTOR id="262"]