Terrassevarmer

terrassevarmer heatscope pure

”Prisvindende design”

Høj ydeevne

Gratis fragt

Red Dot Design Award

1. Klasses design

Det særlige ved HEATSCOPE®

En infrarød terrassevarmer fra Heatscope skiller sig ud fra andre og konventionelle terrassevarmere ved at have mindre lys og mere varme. Vi har vendt konceptet for infrarøde varmelamper på hovedet og udviklet et nytænkende produkt, som giver optimal varme og behageligt lys.

Varmen opstår ikke som følge af genereringen af lys, men opstår i stedet gennem to spiraler af carbonfibre forsynet med elektrisk strøm, som gløder og opvarmer med det samme. Varmen opstår desuden med et markant reduceret og behageligt orangefarvet omgivelseslys.

Varmespildet er desuden minimalt, da vores infrarøde terrassevarmer udsender kortbølgestråler, som kun opvarmer det, de rammer og ikke luften. Det er en behagelig måde at opleve varmen på – vores unikke teknologi giver næsten samme fornemmelse, som du får fra solens stråler. Forskellen er blot, at du kan tænde og slukke for den ved behov samt have glæde af den hele året rundt. Det er eksklusivt og lækkert.

Denne nytænkende teknologi er det, der er med til at definere en terrassevarmer fra Heatscope som et eksklusivt produkt.

Hold varmen ude og inde med HEATSCOPE®

Vores infrarøde terrassevarmer er fleksibel og kan anvendes der, hvor du ønsker det. Den er ikke begrænset til at hænge under en parasol, men kan let og enkelt monteres på vægge, i udhæng, lofter, markiser eller et helt femte sted.

Varmen er øjeblikkelig og omfavnende og gør sig derfor godt på kølige og hyggelige aftener sammen med familie og venner på terrassen derhjemme, i restauranten eller i udendørs og indendørs spaområder.

Vores eksklusive terrassevarmer kan desuden med fordel anvendes til helårsopvarmning i eksempelvis udestuen, hvis du gerne vil gøre den attraktiv til brug hele året rundt til glæde for dig selv, familien eller besøgende. Du behøver dermed ikke begrænse dig til at bruge den om sommeren.

Kun fantasien sætter grænserne for, hvor du kan og gerne vil benytte dig af vores terrassevarmer.

Tysk kvalitet i lækkert design

En terrassevarmer fra Heatscope er tysk kvalitet, når det er bedst. Vi producerer vores eksklusive og højkvalitetsterrassevarmer på fabrikker i Tyskland. Her bliver den ført igennem en streng kvalitetskontrol, inden de forlader fabrikken og bliver ført videre til vores forhandlere. 

Dette sikrer, at alle vores produkter lever op til de standarder, som vi selv og vores kunder forventer. Den tyske kvalitet er blandt grundene til, at vi har formået at gøre vores terrassevarmer til et eksklusivt produkt.

terrassevarmer heatscope pure hvid

Designet er vi naturligvis heller ikke gået på kompromis med – vores terrassevarmer er således udført i et slankt og meget gennemført design, som fremhæver eksklusiviteten og kvaliteten og passer ind i et moderne og flot indrettet hjem, restaurant eller hotel.

Terrassevarmeren er designet med glaskeramisk overflade, som afgiver en blød og behagelig varme uden et stærkt skær og uden glød til glæde for dig og dine gæster.

En terrassevarmer fra Heatscope er dermed i en klasse for sig med et elegant design, en høj kvalitet og en veludført og gennemført finish.

Brug Heatscope Terrassevarmeren her: