HEATSCOPE® NEXT 3000W sort

kr. 7.079,00

HEATSCOPE NEXT BLACK 3000

Med Heatscope® NEXT får du ren varme. Teknologien i terrassevarmeren er nytænkende og innovativ og giver derfor mindre lys og mere varme. Perfekt til de lange og lyse sommeraftener på terrassen eller de solrige dage i efteråret.

8 på lager

Kategori

Beskrivelse

Tysk kvalitet

Heatscope® NEXT er indbegrebet af tysk kvalitet. Du får ganske enkelt ikke en terrassevarmer, der er bedre end denne. Den høje kvalitet er sikret ved, at vi selv producerer vores terrassevarmere på egne fabrikker i Tyskland. Det betyder, at alt er 100% fremstillet i Tyskland, hvilket er en garanti for et produkt i absolut verdensklasse.


Heatscope® NEXT er meget mere varme
NEXT er det næste skridt med at opvarme udendørsarealer, udestuer og pergolaer på den smukkeste og mest bæredygtige måde. Lever altid op til de elementære principper for alle HEATSCOPE® varmelegemer:

„Mindre lys“ – „mere varme“.

Med andre ord: Det hidtidige koncept for infrarøde strålevarmere er vendt på hovedet i NEXT modellerne og gentænkt på en helt ny måde. I konventionelle varmeapparater opstår varmen som en del af processen med at generere lys (for eksempel ved hjælp af halogenlysrør eller kvartselementer). Hos HEATSCOPE® har vi taget en ny måde at gøre tingene på.

I dette nyudviklede koncept for strålevarmere oplades to kulfiberspiraler med en elektrisk strøm, og de begynder at lyse og varme op. Så ved siden af den umiddelbart mærkbare temperaturstigning er der et subtilt, orangefarvet omgivende lys.

Heatscope Next terrassevarmer

Let at montere
HEATSCOPE® NEXT kommer med et nyt, farverigt monteret beslag til loft- eller vægmontering. Det medfølgende væg- eller loftbeslag som kun kræver to skruer for at fastgøres sikkert.
Radiatoren holdes så kun af en montageskinne. På bagsiden af kabinettet er der en møtrik, som bruges til at fastgøre denne. Endelig kan radiatoren orienteres i den ønskede vinkel ved hjælp af drejeleddet. Med dette værktøj bliver installationen meget let og enkel at udføre

Heatscope Next terrassevarmer

Det perfekte design
Den unikke form på NEXT-gitteret er ikke kun et designelement. Det blev lavet sådan på grund af præstationsmæssige årsager.

Med det konvekse buede gitter kan kulstofvarmeelementerne placeres endnu tættere bag fronten. Nu er den højest mulige varmeeffekt nået.

Den Y-designede gitterstruktur tjener også til lede af varmen. På grund af den højere varmeeffekt er påvirkningen af gitteret ekstremt, så det krævede en speciel form og løsning – kun ved hjælp af dette design er den højeste varmeydelse med synkron aflastning af materialet mulig.

Bæredygtighed
Designet er én ting. Bæredygtighed en anden, som er et vigtigt træk ved NEXT. Varmelegemet er konstrueret på en måde, at hvert enkelt stykke er udskifteligt. Hver del kan afmonteres og kan genbruges efter at have nået sin levetid (ca. efter 10.000 timers opvarmningstid). Dette giver færre reparationer, skåner miljøet og er fuldstændig bæredygtig lige fra begyndelsen.

Heatscope Next terrassevarmer

Specifikationer

Heatscope® Next
Power: 3000 W / 13,04 A
Dimensions (LxWxH): 1044 x 166 x 87 mm
Weight: 6,5 kg
visible light: < 300 Lumen
radiant efficiency: > 90%
max. output in < 15-20 secs
protection class: IP25

 

Heatscope Next terrassevarmer

 

Anvendelsesområder

Heatscope Spot er meget fleksibel i brug, den kan benyttes både inde og ude samt i åbne eller beskyttede områder med læ eller markise.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HEATSCOPE® NEXT 3000W sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *