HEATSCOPE® SPOT 2200W hvid

kr. 5.640,00

RESTSALG

HEATSCOPE SPOT WHITE 2200

Med Heatscope® Spot får du ren varme. Teknologien i terrassevarmeren er nytænkende og innovativ og giver derfor mindre lys og mere varme. Perfekt til de lange og lyse sommeraftener på terrassen eller de solrige dage i efteråret.

inklusiv:

IR-Fjernbetjening

3 på lager

Kategori

Beskrivelse

Tysk kvalitet

Heatscope® Pure er indbegrebet af tysk kvalitet. Du får ganske enkelt ikke en terrassevarmer, der er bedre end denne. Den høje kvalitet er sikret ved, at vi selv producerer vores terrassevarmere på egne fabrikker i Tyskland. Det betyder, at alt er 100% fremstillet i Tyskland, hvilket er en garanti for et produkt i absolut verdensklasse.

Inden terrassevarmeren lander på hylderne hos vores forhandlere, bliver den ført igennem en grundig kvalitetskontrol. Dermed er vi sikre på, at produktet lever op til de standarder, som vi ønsker, og som vores kunder forventer. Kvaliteten er den primære årsag til, at vores terrassevarmer er et eksklusivt produkt i verdensklasse.

Vi er kompromisløse med øje for detaljen og den endelige finish – og det er netop det, der kendetegner et produkt fra Heatscope®.

 

heatscope spot white

 

 

 

 

 

 

terrassevarmer heatscope

 

Specifikationer

Heatscope® Spot
Power: 2200 W / 12.17 A

Dimensions (LxWxH): 890 x 184 x 82 mm

Weight: 5.0 kg
visible light: < 600 Lumen

radiant efficiency: > 94%

max. output in < 15 secs

protection class: IP24

heatscope spot sort

 

Anvendelsesområder

Heatscope Spot er meget fleksibel i brug, den kan benyttes både inde og ude samt i åbne eller beskyttede områder med læ eller markise.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HEATSCOPE® SPOT 2200W hvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *