HEATSCOPE® PURE 3000W hvid

kr. 10.895,00

RESTSALG

Med Heatscope® Pure får du ren varme. Teknologien i terrassevarmeren er nytænkende og innovativ og giver derfor mindre lys og mere varme. Perfekt til de lange og lyse sommeraftener på terrassen eller de solrige dage i efteråret. Konceptet er vendt på hovedet og terrassevarmeren skiller sig derfor ud ved at gøre tingene på en ny måde: For med Pure er lyset blot et iøjnefaldende biprodukt fra varmegenereringen. Varmen opstår derfor ikke som en del af processen til genereringen af lys. Nej, den opstår ved, at to fiberspiraler i carbon fyldes med elektrisk strøm, som derefter begynder at gløde og varme op. Varmen er derfor ren og øjeblikkelig, ligesom lyset er afdæmpet, behageligt og varmt. De infrarøde, kortbølgede stråler sørger desuden for, at varmen ikke spildes. Strålerne varmer kun det op, de rammer og derfor ikke luften, som fører til et minimalt varmespild og en optimal varmeeffekt. Se specifikationer på Heatscope® Pure

5 på lager

Kategori

Beskrivelse

Tysk kvalitet

Heatscope® Pure er indbegrebet af tysk kvalitet. Du får ganske enkelt ikke en terrassevarmer, der er bedre end denne. Den høje kvalitet er sikret ved, at vi selv producerer vores terrassevarmere på egne fabrikker i Tyskland. Det betyder, at alt er 100% fremstillet i Tyskland, hvilket er en garanti for et produkt i absolut verdensklasse.

Inden terrassevarmeren lander på hylderne hos vores forhandlere, bliver den ført igennem en grundig kvalitetskontrol. Dermed er vi sikre på, at produktet lever op til de standarder, som vi ønsker, og som vores kunder forventer. Kvaliteten er den primære årsag til, at vores terrassevarmer er et eksklusivt produkt i verdensklasse.

Vi er kompromisløse med øje for detaljen og den endelige finish – og det er netop det, der kendetegner et produkt fra Heatscope®.

 

heatscope white

Et kompromisløst design

Med Heatscope® Pure er der heller ikke gået på kompromis med varmeeffekten eller designet. Det er topprioriteten, da det er det, der får den infrarøde strålevarmer til at skille sig ud fra mængden – og som får den til at være bedre end vores konkurrenters. Terrassevarmeren er nøje designet til at give det bedste output pakket ind i en attraktiv stil og et rent og lækkert design, som ikke er til at modstå. Varmestråleren er eksklusiv hele vejen rundt i alle udformninger og detaljer.

Den er et elegant apparat, som ved første øjekast hverken minder om eller ligner en klassisk strålevarmer. Det er netop meningen. For den skal supplere omgivelserne og falde i ét med indretningen på elegant vis – og det kan kun lade sig gøre med et kompromisløst design, hvor der er tænkt på alle detaljer.

Heatscope® Pure er derfor den eneste strålevarmer i hele verden, der er udstyret med en konveksformet SCHOTT NEXTREMA® glasfront, hvilket gør den til noget ganske særligt. Glasfronten har det tekniske formål, at den takket være sin flotte og gennemtænkte krumning kan have kulstofvarmeelementerne placeret direkte foran. Det gør den i stand til at udsende mere varme end andre terrassevarmere. Hvilket den naturligvis gør med et markant reduceret lys til glæde for dem, der bruger den.

 

montering heatscope

Nem montering

Heatscope® Pure er nem og enkel at montere uanset, hvor den ønskes placeret – både horisontalt og vertikalt. Den bliver leveret med et flot beslag til loft- eller vægmontering, som kun kræver to skruer for at blive fastgjort.

Terrassevarmeren fastholdes derefter kun af en spændeskinne, som bliver fastgjort ved hjælp af en enkelt møtrik. Når det er gjort, kan terrassevarmeren sættes til den ønskede vinkel takket være drejeleddet. Det er nemt, enkelt og tidsbesparende.

Terrassevarmeren er derfor ikke kun elegant i designet – den er også elegant i monteringen og fastgørelsen. Den er desuden forbundet med et tilslutningskabel med stik med en IP-beskyttelseklasse 65. Den kan derfor tilsluttes og monteres uden vejrbeskyttelse.

 

specifikationer heatscope

Specifikationer

Heatscope® Pure findes i to lækre og elegante designs: hvid og sort i målene 104,4 x 16,6 x 8,7 cm med en effekt på 3000W.

Heatscope® Pure i sort og hvid vejer 7,6 kilo og er fremstillet med en konveksformet frontskærm i high performance industrielt glaskeramik SCHOTT NEXTREMA® samt en hvid- eller sortbelagt aluminiumskrop.

Den har som førnævnt også energieffektive carbon varmeelementer, som er placeret direkte bag den buede og elegante glasfront for optimal varmeeffekt.

Den maksimale ydelse for Heatscope® Pure er på blot 20 sekunder og har et synligt lys på <300 lumen. Indstillingsmulighederne for varme er 100% og 50%. Endeligt er Pure udstyret med et patenteret refleksvarmesystem, som ikke findes eller fås ved andre typer terrassevarmere.

Bemærk, at den maksimale ydelse afhænger af følgende:

· Installationsmiljøet (inde, ude, lukket eller åben, modtagelig for vind eller beskyttet)

· Installationshøjden

· Vind- og vejrpåvirkninger

· Spændingsudsving

 

have anvendelsesområder

Anvendelsesområder

Heatscope Pure er meget fleksibel i brug, da den kan benyttes både inde og ude samt i åbne eller beskyttede områder med læ eller markise.

Terrasse

Inviter venner eller familie på en hyggelig middag ude på terrassen og undgå at bekymre dig om, hvornår aftenen falder på, eller om der går en sky for solen. Med Heatscope® Pure forbliver både du og dine gæster varme hele dagen og aftenen på terrassen. Terrassevarmeren bemærker I slet ikke er der; for den hverken larmer eller lugter. Det eneste I kan mærke, er hvordan varmen omfavner jer og holder jer alle i en god og hyggelig stemning.

Varmen kan I skrue ned på halvt blus i dagtimerne, mens solen står højt på himlen og det kun er vinden, I ønsker at gardere jer mod. Heatscope® Pure er desuden god at bruge på både overdækkede og åbne terrasser, da den ikke er følsom overfor vinden takket være de kortbølgede varmestråler.

Heatscope® Pure sikrer en varm og hyggelig atmosfære på terrassen.

Læs mere om anvendelse på terrasse

Udestue

Heatscope® Pure tillader dig at bruge udestuen året rundt til kreative sysler eller dage med ren afslapning, da rummet holdes i en behagelig temperatur uanset vind og vejr udenfor. Nyd udsigten eller hinandens selskab med Heatscope® Pure, der lægger op til og inviterer til hygge, afslapning og god stemning.

Læs mere om anvendelse i udestue

Café og restaurant

Intet er så hyggeligt som at spise udenfor, når vejret er godt. Med Heatscope® Pure gør du dette muligt for dine spisende gæster, da de året rundt kan sætte sig udenfor for at spise på en fin solskins- eller overskyet dag uden at skulle pakke sig ind i tykke trøjer, varme tørklæder eller tæpper.

Læs mere om anvendelse i Café og restaurant

Hotel

Heatscope Pure inviterer gæsterne udenfor på den overdækkede terrasse eller i udeområdet til lækker og velsmagende middag, frokost eller drink uanset vejret. For hvad bedre er der end at kunne sætte sig udenfor i den friske luft, læne sig tilbage og forkæle smagsløgene? Heatscope® Pure gør alt dette muligt med sin omfavnende varme, som på få sekunder giver gæsterne varmen og holder dem i et hyggeligt og behageligt humør.

Heatscope® Pure falder naturligt i med omgivelserne og giver gæsterne fornemmelsen af en varm sommerdag selv på en kølig sensommerdag.

Læs mere om anvendelse i Hotel

Wellness og Spa

Heatscope® Pure er oplagt at benytte i spa og wellness-områder, hvor kravene til udseende og effektivitet er høje. Heatscope® Pure giver det, gæsterne kommer for; en afslappet, omfavnende og rolig atmosfære, som lægger op til at læne sig tilbage uden bekymringer og forstyrrelser.

Den infrarøde strålevarmer skaber en uforlignelig behagelig atmosfære, hvor man øjeblikkeligt føler sig komfortabelt til mode – netop fordi man på få sekunder mærker varmen. Heatscope® Pure fremmer og bidrager derfor til trivsel og velbehag blandt gæster.

Læs mere om anvendelse i Wellness og Spa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HEATSCOPE® PURE 3000W hvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *